O nama Detektivsko bezbednosna agencija

Stručno. Efikasno. Diskretno.

Bond

Detektivska agencija ,,Bond’’ osnovana je marta 1999.godine. Agencija, njeni rukovodioci, radnici i saradnici su svojim radom, profesionalnošću i diskrecijom koju garantuje svim svojim klijentima, stekli veliku popularnost, poverenje i ugled.

Kako u zemlji tako i u inostranstvu obavljamo poslove kvalitetno i efikasno. Imamo saradnju i široku mrežu saradnika i dobrih kontakata sa kolegama na svim prostorima i kontinentima.

Dokaz naše uspešnosti i stručnosti je sve veći broj klijenata koji kod nas dolaze isključivo preko preporuke zadovoljnih klijenata, što je za nas najveća pohvala i zadovoljstvo.

Visoka stručna osposobljenost naših rukovodilaca i radnika koji su svoje višegodišnje iskustvo u raznim bezbedonosnim strukturama preneli na rad ove agencije dokaz su kvalitetng i odgovornog rada.

U nekim slučajevima Država i državni organi, zbog prezauzetosti i prenatrpanosti posla, prave selekciju prioritetnih i manje prioritetnih slučajeva, tako da ponekad nisu u mogućnosti da blagovremeno i kvalitetno utvrde dokaze i činjenice koje su klijentima važne i neophodne da bi ostvarili svoja prava ili povlastice tokom sudskog ili nekog drugog postupka. Zato većina njih dolaze iz tih razloga i traže našu pomoć kako bi smo im pomogli u postupku pred sudskim ili istražnim organima ili pribavili dokaze koji su u njihovom ličnom interesu, a za koje državni organi nemaju ingerenciju niti mogućnost da istraže. Agencija ,,Bond’’ je osnivač Opšteg udruženja privatnih detektiva, pri Privrednoj Komori Beograda, kao i aktivni član udruženja za FTO – Grupacija pri Privrednoj komori Srbije.

Njen vlasnik Ranko Vukomanović je predsednik udruženja detektiva u Privrednoj Komori Beograda i vrhunski poznavalac svog posla. Vukomanović je u ovom poslu duže od petnaest godina. Iza sebe ima veliko životno iskustvo koje je vezano za ovaj posao, tako da često klijenti za njega kažu da je odličan psiholog i vrhunski poznavalac ljudske prirode.

2011 Agencija Bond all rights reserved. BlindCat.interactive